Golvläggning & Murning

 

Vi på Bygg AB Y. Andersson & Söner erbjuder många tjänster inom bygg som till exempel takbyte, kök, renovering, ombyggnad, försäkringsjobb och nyproduktion men även golvläggning och murning.

Golvläggning Kalmar & Öland

Vad gäller golvläggning är det vanligt att många tänker att det är ett lätt utfört arbete men det är inte alltid så lätt som man tror, om man inte är en van golvläggare det vill säga. När man ska välja vilket företag som ska utföra golvläggningen bör man därför alltid ta reda på pris och hur lång tid det tar. Därefter bör man välja material och färg som gör sig rätt på ytan som golvet ska vara på. När ni väljer oss så får ni en golvläggare med erfarenhet och kompetens som ser till att du som kund blir nöjd.

Murare – murning i Kalmar & Öland

Precis som när det kommer till golvläggning så utför vi murning efter dina behov och önskemål. Under många år har vi utfört murning i Kalmar och på Öland men även i dess grannkommuner. Om du är ute efter ett företag med gedigen erfarenhet av murning så har du kommit helt rätt. Varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.