Nyproduktion med lösvirke Kalmar och Öland

Välkommen till Bygg AB Y. Andersson & Söner! Vi kan hjälpa dig när du har bestämt dig för nyproduktion med lösvirke. Att bygga nytt från grunden ger möjligheten att få det precis som man önskar och vill. Nyproduktion är verkligen vägen till en unik möjlighet att förverkliga sin dröm, vare sig det är ett nytt boningshus eller ett nytt garage. Oavsett om det handlar om nyproduktion av ett hus med ett eller två plan, stort eller litet så hjälper vi gärna till med att förverkliga din dröm.

Det är mycket som ska tänkas på och gås igenom vid nyproduktion med lösvirke och många beslut ska tas. Du kan därför ta kontakt med oss redan idag så kan vi diskutera detaljerna kring den nybyggnation som just du tänker på. Vi finns i Tvärskog men de flesta av våra kunder kommer från Öland och Kalmar med omnejd.

Lång erfarenhet av nyproduktion

Sedan 1924 har vi hjälpt kunder med nyproduktion, vilket innebär en trygghet för dig. Att bygga nytt, renovera eller inreda är ett projekt värt att lyckas med och kräver både erfarenhet och kompetens. Vi hjälper dig gärna med hela nyproduktionsprojektet, från start till mål. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!