Köksrenovering & Badrumsrenovering

Bygga kök i Kalmar & Öland

Köket är för många en central punkt i hemmet där inte bara maten tillagas utan det är även en samlingspunkt för familjen. Därför väljer många att anpassa sitt kök efter sina behov och önskemål. Under många år har vi samlat på oss både erfarenhet och kompetens inom just kök och hjälpt många familjer att uppnå sin köksdröm. Vi på Bygg AB Y. Andersson & Söner hjälper dig gärna med att komma med idéer och tankar vid en köksrenovering och är gärna med från tidigt planeringsstadie, det underlättar både för oss och för dig som kund.

Några saker att tänka på vid köksrenovering

Ett nytt kök kan innebära många beslut och det viktigaste är att slutresultatet är i linje med dina behov och önskemål. Därför är det viktigt att tänka igenom en del saker innan det nya köket ska sättas på plats. Några saker att tänka på är:

  • Ska det befintliga köket rivas ut helt eller ska något bevaras?
  • Vilka material är att föredra?
  • Hur ska köket placeras så att det blir optimalt för dig?

Givetvis finns det ytterligare saker att tänka på och oavsett hur ditt behov ser ut så kan vi hjälpa dig. Bygg AB Y. Andersson & Söner arbetar i Kalmar, på Öland och i dess grannkommuner. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Köks- och badrumsrenoveringar

Sedan 1924 har vi hjälpt kunder på Öland och i Kalmar med omnejd med köksrenoveringar och badrumsrenoveringar. Detta innebär att våra hantverkare har under åren samlat på sig både erfarenheter och kunskaper inom köks- och badrumsrenoveringar som du som kund får direkt nytta av i samband med att du anlitar oss. Detta bidrar till ökad effektivitet, noggrannhet och precision. Vi utgår alltid ifrån dina och ditt köks och ditt badrums behov. Oavsett om det är köket eller badrummet som ska renoveras och oavsett storleken på projektet så tar vi oss an arbetet med största mått seriositet. Med andra ord, om du vill utföra en köks- eller badrumsrenovering med hög kvalitet så har du kommit helt rätt.